Sokken maken de man (en de vrouw)

Het sokkenlabel Effio doet al vijf jaar lang van zich spreken met kleurrijke sokkencollecties. Voornamelijk voor mannen, maar volgens de makers doet menig vrouw ook een greep in de sokkenla van manlief sinds er Effio’s zijn. Ze zijn dan ook heel fraai en (gedeeltelijk) van eigen bodem. Het ontwerp is Nederlands, terwijl de productie aan Italiaanse vakmannen wordt overgelaten.

Ter gelegenheid van het vijfjarig bestaan van het bedrijf introduceren ze drie klassiekers in nieuwe kleurstellingen: PLAYGROUNDEXPLOSION & CHECK. Felgekleurde tot subtiel gekleurde blokken, strepen en ruiten: opvallend zonder schreeuwerig te worden is kenmerkend voor de collectie. Italiaanse/Hollandse kwaliteit voor ook nog eens een schappelijke prijs. Voor rond de 14 euro heb je ze in huis.

Lees ook:  Held op sokken

1 comment on “Sokken maken de man (en de vrouw)

  1. Pingback: - Outdoor kleding in de test

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *