Miniprinter voor mini-memo’s

Alle digitale vooruitgang ten spijt hebben we nog graag papier in onze handen. Een klein boodschappenbriefje, to do-lijstje of aantekening. Nu zijn er diverse apps om dergelijke zaken bij te houden, maar als je die dan weer gaat printen, krijg je een knullig lijstje op een groot wit papier. Niet praktisch en milieutechnisch ook niet heel vriendelijk. BERG cloud komt met een miniprinter die niet alleen hele kleine briefjes kan afdrukken, maar dat ook zeer slim automatisch kan doen. Je persoonlijke krantje of takenlijstje dagelijks op papier.

Little Printer, zoals hij treffend is genoemd, werkt met een app waarin je kunt aangeven wat je wilt afdrukken en met welke frequentie. Dat kan dus een eenmalige notitie zijn, maar ook wekelijks een overzicht van verjaardagen of dagelijks belangrijke afspraken, of een overzicht van voor jou relevante nieuwsberichten. En dankzij de thermale techniek – vergelijkbaar met kassabonnetjes – wordt hierbij geen inkt gebruikt. Little Printer fungeert als je personal assistant m/v, met name door het vrolijke gezichtje dat elk printje aankondigt (en als ‘standby-plaatje’ fungeert). Een papieren memo was nog nooit zo aangenaam.

 

 

 

Lees ook:  Backstage bij Google

0 comments on “Miniprinter voor mini-memo’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *