Mevrouw De Man

De Man biedt unieke, handgemaakte lifestyle producten die in alle eenvoud en eerlijkheid door Sarah de Man worden geproduceerd. Het merk straalt positiviteit uit en waardeert de kleine details in het leven. Een glimlach typeert de visie van De Man.

Het gegeven dat iedereen opkijkt wanneer er ‘mevrouw de Man’ geroepen wordt was voor Sarah de Man een van de redenen om iets met haar achternaam te gaan doen. Daarnaast is ontwerpen een grote passie van Sarah. Zodoende was het merk “De Man” snel geboren.

In de webshop van De Man zijn allerlei lifestyle producten te koop, zowel fashion-items als interieur-items: denk hierbij aan handgebreide mutsen, kussen en poefs. Voor het maken van de producten wordt Sarah ondersteund door Lissie, Marie en Gea, alle drie experts in het breien en haken. Omdat alles handgemaakt wordt koop je daardoor ook altijd een origineel en uniek item.

Ook de website van De Man is erg de moeite waard. Zo staat er bij elk product in de webshop bij wat de inspiratie was en wie het heeft gemaakt. Aangezien er geen voorraad aanwezig is betekent dit dat er artikelen op verzoek besteld kunnen worden. Hiervoor is gekozen om zo de ‘unieke’ status van De Man te behouden.

Lees ook:  Aluminium ros
Categories Design

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Mevrouw De Man

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *