Hollands hout voor iPhone 5

De hoeveelheid iPad sleeves en iPhone hoesjes is overweldigend. Het assortiment gaat van zeer lelijk, heel fraai, maar het is ondoenlijk om het bij te houden, laat staan er een rangorde in te maken. Toch valt ons oog soms op een exemplaar dat te bijzonder is om niet te vermelden. Zoals de Miniot: een houten sleeve en gemaakt door, jawel, Nederlanders!

Miniot is een van de eerste die voor de iPhone 5 beschermende covers heeft gemaakt. Er zijn drie edities. De Book biedt bescherming en is een standaard. Haast mooier dan de smartphone zelf, je zou hem erin laten zitten. De iWood is een fraaie cover, en de Pouch een elegant hoesje, alhoewel het woord hoesje echt veel te neerbuigend is.

De houten covers voor de iPad zijn al langer op de markt, maar eveneens heel fraai. Je kunt ze in allerlei soorten hout bestellen. Het is zelfs mogelijk om een combinatie van houtsoorten te maken voor de echt unieke cover. Bovendien mag je een tekst opgeven die ze in het hout graveren.

Prijzen voor de iPhone covers zijn nog niet bekend. De iPad cover van dit Hollands handwerk kun je al vanaf 69 euro in huis hebben.

Lees ook:  Cooktus: visuele kook-handleidingen

0 comments on “Hollands hout voor iPhone 5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *