Online concept store I/OBJECT

I/OBJECT is een zogenaamde online concept store. De twee Belgische meiden achter deze online shop struinen de hele wereld af op zoek naar de leukste, mooiste en origineelste designer spullen. Op zoek naar een bijzonder cadeau? Dan ben je bij I/OBJECT dus op het goede adres. Natuurlijk kan je je aankopen ook gewoon lekker zelf houden.

Naast I/OBJECT kan je ook I/BLOG bezoeken; een blog over design, eten, cultuur, architectuur en fotografie. En dan is er ook nog I/EPPOLOGIZE. Dit wordt onderhouden door de programmeur van Pukkelpop Eppo Janssen. Hij houdt je middels zijn muziekblog helemaal op de hoogte van de laatste trends op muziekgebied.

 

Lees ook:  Drie kilo kunstkalender, een musthave!
Categories Design

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

1 comment on “Online concept store I/OBJECT

  1. Ik hou van dit soort creativiteit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *