Mixed media mash up

De stijl van de, aan Cambridge afgestudeerde, Quentin Jones (27) is het beste te typeren als “mixed media mash up”. De rauwe collage-stijl die ze toepast op haar illustraties en stop-motion films, vormen een tegenbeweging op de volgens Quentin té perfect gestroomlijnde modefotografie.

Voor haar werk maakt Quentin onder andere gebruik van fotomateriaal van haarzelf. Ze is namelijk ook een meer dan succesvol model geweest en de foto’s uit haar modellenloopbaan gebruikt ze nu in mixed media zelf-portretten. Daardoor is ze soms zowel onderwerp als maker van een kunstwerk. Mooi!

Lees ook:  David Downton, fashion illustrator
Categories Design

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Mixed media mash up

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *