Upcycled tassen

Roy Katz en Tanya Fleisher zijn de mensen achter het merk Winter Session. De producten van Winter Session zijn stuk voor stuk goed uitgedacht, degelijk, duurzaam én fashionable. En dit alles is te zien in het resultaat: tassen, portemonnees en schorten van hoge kwaliteit waar je jaren plezier van kunt hebben. De materialen die verwerkt zijn in de Winter Session producten zijn onder andere natuurlijk canvas, leer, denim en “geupcyclede” kledingstukken. Leuk om te kopen, krijgen of geven!

Lees ook:  Elektrische fixie
Categories Design

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

2 comments on “Upcycled tassen

  1. Leuk Sinterklaascadeautje! Thanks for the inspiration.

  2. Pingback: Handcrafting is hot | Lifestyle Blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *