Minimalistische Rapunzel

Je blijft kijken naar de posters van Christian Jackson… De hyper-minimalistische beeltenissen van sprookjes nemen je terug in de (onbezorgde) tijd toen je nog kind was. Christian heeft de verhalen van Roodkapje, Hans en Grietje, de prinses op de erwt en vele andere sprookjesfiguren weten te vangen in eenvoudige, maar scherpzinnige beelden.

Op de website Imagekind kan je het werk van Christian kopen. Zo heb je voor 22 dollar je eigen sprookje boven je bed hangen…

Lees ook:  Customized IKEA-kast
Categories Design

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Minimalistische Rapunzel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *