Fashion store en gallerie in één

Het modemerk Surface to Air is opgericht in 2000 in Parijs. Het is echter niet zomaar een ‘fashion brand’. Het merk omvat namelijk ook een creatief (advies)bureau dat onder meer muziekvideo’s en tv-commercials bedenkt en uitwerkt. 11 jaar geleden startte het merk als een groep vrienden die allemaal een voorliefde voor fashion, fotografie, muziek, kunst en/of films hadden. In een shop-en-gallerie-in-één toonden ze hun favoriete, mooiste projecten. Het duurde niet lang voordat steeds meer mensen de gallerieshop ontdekten en het merk groter en groter werd. Nu, in 2011, mogen ze onder andere Lanvin en Louis Vuitton tot hun clientèle rekenen. Mocht je eens een keer zonder inspiratie zitten, bezoek dan dus zeker Surface to Air!

 

Lees ook:  Sneakers gemaakt van Amsterdamse kauwgom
Categories Design

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Fashion store en gallerie in één

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *