Custom-made globe

Een antieke, ietwat vervaalde globe was iets dat vroeger herhaaldelijk op mijn verlanglijstje stond. Graag had ik er destijds een op mijn studentenkamer gehad… ‘spinning the world around’. Helaas heb ik er, tot nu toe, nog nooit een gekregen. En er zelf eentje aanschaffen is er ook nog niet van gekomen. Want goedkoop zijn ze niet…

Minpuntje van deze mooie, oude globes is wel dat ze geografisch vaak niet (meer) kloppen. Nu ontdekte ik onlangs ‘Image Nations Globes‘, globes gemaakt door de Amerikaanse Wendy Gold. De globes die je kan kopen op Image Nations, en die dus qua geografie niet meer up to date zijn, heeft Wendy bewerkt tot unieke wereldbollen met thema’s als Superheroes en Family Tree. Je kan zelfs een eigen thema opgeven. Omdat de globes verschillen in maat, variëren de prijzen tussen de 99 en 600 dollar. En 99 dollar valt alles mee voor een hippe, maar tegelijk antieke én unieke globe. Hebben!

Lees ook:  Blogger-art
Categories Design

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Custom-made globe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *