Collages extraordinair…

Peter Clark maakt collages. En niet zomaar collages… De ‘schilderijen’ die hij maakt zijn opgebouwd uit een enorme verzameling van bedrukte, gekleurde, zelfs versleten materialen van allerlei texturen. Peter stelt zijn werk zo samen dat het vol dynamiek zit. Zo creëert hij schaduw door te variëren in het volume van het materiaal. De karakteristieke, maar ook humoristische manier waarop Peter zijn collages maakt zijn werkelijk een lust voor het oog!

 

Lees ook:  Zandkunst
Categories Design

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Collages extraordinair…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *