Stadsplattegrond ontleedt

Wat krijg je als je een plattegrond van een grote stad ontleedt? Simpel; héél veel losse onderdeeltjes met allerlei verrassende vormen…. Kunstenaar Armelle Caron deed precies dit en creëerde op deze manier fascinerende grafische kunstwerken, waarbij alle stukjes van de stadsplattegronden netjes geordend afgebeeld staan. Het resultaat is een verzameling kleurrijke, grafische figuurtjes waar je naar blíjft kijken!

Lees ook:  Phoneframing
Categories Design

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Stadsplattegrond ontleedt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *