Extreem georganiseerde foto’s

De Amerikaanse design student Austin Radcliffe moet wel een georganiseerd karakter hebben, gezien de foto-blog die hij startte. Op Things Organized Neatly staan allemaal foto’s die een vrij extreme vorm van orde en netheid uitstralen. Van schoenen tot motoronderdelen, elke foto bevat een of andere vorm van ordelijkheid. Je zou er haast een tik van meekrijgen…

Lees ook:  Selfie op je Adidas
Categories Design

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Extreem georganiseerde foto’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *