Een foto van een foto…

take a picture of a picture from the past in the present”, dat is het onderwerp van de website dearphotograph.com . Het concept lijkt een beetje op wat de Belgische kunstenaar Ben Heine ook doet, alleen zijn het op Dear Photograph oude foto’s die de ‘gaten’ opvullen en de foto weer compleet maken. Mooi!

Lees ook:  Een olifant in huis
Categories Design

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Een foto van een foto…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *