Poketo, kunst voor doordeweeks

Poketo (uitgesproken als poh-KEH-toe) is een website waar je voor een leuke prijs allerlei kunstige spullen kan kopen. Geboren uit het geloof dat je kunst moet kunnen verweven in je dagelijkse leven, hebben Ted Vadakan en Angie Myung (man en vrouw) deze site opgericht zodat ook ‘de gewone man’ kunst en design in huis kan halen.

De shop heeft inmiddels al samengewerkt met meer dan 200 internationale kunstenaars, resulterend in heel veel producten die allemaal een ‘arty touch’ geven aan het alledaagse leven. Tassen, agenda’s, servies, kleding en ga zo maar door. Van elke productcategorie die je kan bedenken is wel iets te vinden op Poketo. Zelf vind ik de fotocamera’s erg cool. Leuk is ook dat er een aparte tab op de website is waar je alle kunstenaars kunst bekijken die hebben samengewerkt met Poketo. Je kunt zo precies zien wie welk product heeft ontworpen.

Dat de oprichters van Poketo niet stil zitten blijkt ook uit de vele pop-up events die ze organiseren. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe producten en ander Poketo-nieuws dan is het zeker de moeite waard ze te volgen op Facebook, Twitter en/of blog.

Lees ook:  Deze geurkaarsen wil je wél hebben
Categories Design

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Poketo, kunst voor doordeweeks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *