Oogstrelende filmsets en etalages

Etalages, filmsets en toneeldecors hebben altijd iets magisch. Het zijn werelden op zich, soms gebaseerd op de werkelijkheid, soms juist op fantasie. Ze staan hoe dan ook, altijd bol van de creativiteit, waarbij alle credits natuurlijk gaan naar de bedenkers van deze settings. Rhea Thierstein is zo’n artistiek begaafd iemand die het maken van de meest wonderlijke settings behoorlijk in de vingers heeft.

Rhea studeerde fotografie en liep tijdens haar studie stage bij SHOWstudio. Na het behalen van haar diploma kwam ze in dienst bij Shona Heath. Shona introduceerde Rhea in de wereld van setdressing. Na vier jaar met Shona gewerkt te hebben, ging Rhea in Maart 2010 voor zichzelf aan de slag en ontwerpt sinds die tijd settings, kostuums en props (rekwisieten) voor onder andere de Amerikaanse, Britse én Italiaanse Vogue. Naast magazines heeft Rhea ook etalages (Selfridges) en filmsets gecreëerd.

Lees ook:  Heerlijke taartjes van karton
Categories Design

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Oogstrelende filmsets en etalages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *