Online vintage boetiek Ruche

Fijne online shop tip: Ruche. Ruche is, zoals de eigenaren Mai en Josh, het zelf omschrijven:

a vintage inspired boutique with a modern touch

De shop is een soort van verzameling van alles dat Mai en Josh inspireert; fashion, fotografie, design en lifestyle. Aardig is ook dat Ruche, omdat het een onafhankelijke webshop is, kleine merken en indie designers steunt. Dat maakt de collectie uniek en gevarieerd. Alles is overigens erg betaalbaar en het is ook de bedoeling dit in stand te houden. De site groeit namelijk hard, maar Mai en Josh willen schappelijke prijzen blijven hanteren, zodat de goede, klantvriendelijke service waar Ruche om bekend staat niet in het geding komt.

Neem naast de webshop vooral ook een kijkje op de blog van Ruche voor nog meer inspiratie.

Lees ook:  Suits is terug
Categories Style

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Online vintage boetiek Ruche

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *