Online je bril samenstellen bij de Spex Club

Het aanschaffen van een beetje hippe bril op sterkte is niet de meest eenvoudige missie. Je verzandt al snel in de geijkte modellen bij de opticien bij je om de hoek. En dan is de prijs van een leuk montuurtje ook nog eens vaak niet aan de goedkope kant. De bedenkers van de website Spex Club moeten ook tegen deze problemen aan zijn gelopen en kwamen met een concept die het kiezen van een bril weer leuk maakt.

Je kan bij Spex Club namelijk helemaal je eigen bril samenstellen. Kleur, materiaal, vorm, maat, alles kan je zelf uitkiezen en opgeven. Er is een collectie voor mannen, voor vrouwen en daarnaast ook nog een aparte zonnebrillencollectie.  Nadat je jouw samengestelde bril hebt uitgekozen, kan je ook nog ‘kijken’ hoe de bril je staat in de virtuele spiegel. Oftewel, met behulp van de zogenaamde Spex Vision tool, kan je je foto uploaden en zien hoe de bril je staat. Vervolgens kan je die foto natuurlijk ook weer gelijk delen met je vrienden op Facebook.

De prijzen voor een bril zijn ook meer dan redelijk; een bril op sterkte kost ongeveer 88 dollar en een zonnebril of leesbril kost je zo’n 58 dollar!

Lees ook:  Home Fit Kit
Categories Style

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Online je bril samenstellen bij de Spex Club

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *