Nacht van de Mode 2011; Arnhem Mode Biënnale

Gisterenavond/vannacht vond De Nacht van de Mode plaats, de jaarlijkse show-off van de mode-ontwerpers uit het Arnhemse Modekwartier. Het was dit jaar voor het eerst dat de Arnhem Mode Biënnale en de Nacht van de Mode hun krachten bundelden.

Je kwam haast ogen tekort op deze modische avond, want naast mode waren er ook theaterperformances, hapjes, drankjes en natuurlijk de nodige muziek om het geheel luister bij te zetten. Van maar liefst 45 designers kon je werk bekijken, ofwel in hun eigen atelier, ofwel tijdens een van de 25 mini catwalks.

Voor wie dit jaar niet is geweest, is het zeker een ‘must-go’ voor volgend jaar. En tot die tijd kan je natuurlijk altijd even de video-impressie bekijken die Daily Cappuccino gisteren van het event heeft gemaakt!

 

Lees ook:  Cheers to a good start of the day
Categories Events

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Nacht van de Mode 2011; Arnhem Mode Biënnale

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *