Le Perron, een boulangerie traditionelle

Afgelopen zaterdag vond aan de Grote Koppel te Amersfoort de Smaak van de Streekmarkt plaats. Oftewel heel veel biologische groenten, verse zuivelproducten en andersoortige, streekgebonden lekkernijen bij elkaar op de sfeervolle, maar jammer genoeg druilerige, Eemkade.

Eén van de kraampjes werd bemand door Le Perron. Een ‘boulangerie traditionelle’, zoals ze zelf mooi zeggen, maar dan op wielen. Met geavanceerde gasgestookte ovens bereiden de bakkers van Le Perron in hun bakkerswagen de meest lekkere, verse en biologische creaties. Het idee achter Le Perron is:

het terugbrengen van de historie van het ambacht en de sfeer uit de tijd van Jacob Olie naar de plek waar die thuishoren: de warenmarkt. Een levendige plaats waar mensen elkaar ontmoeten, ver weg van de anonimiteit van het dagelijkse leven.”

Engels Rozijnbrood, Noors Pompoenpitbrood, Macarons, Rode Paprika Tomaat Care en Walnootbrood zijn slechts een paar voorbeelden uit het grote assortiment dat Le Perron kent. Wil je ook proeven van al dit lekkers, kijk dan op de website van Le Perron, daar kan je precies zien op welke markten en events de mobiele bakker aanwezig is.

 

Lees ook:  Taste of Christmas
Categories Food

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Le Perron, een boulangerie traditionelle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *