Kunstenares Anne Smith in the spotlight

De illustraties van Anne Smith zijn wonderschone kunstwerkjes. Ze laat zich bij het illustreren inspireren door de meest interessante en uiteenlopende dingen; Staffordshire aardewerk , Alfred Wallis , Mughal miniaturen en rijk geïllustreerde manuscripten zijn hiervan slechts een aantal typische (maar boeiende) voorbeelden van.

Naast haar werk dat ze veelal in opdracht maakt (voor oa. tijdschriften en grafisch design bureaus), werkt  Anne Smith ook aan particuliere opdrachten. Hierbij kun je denken aan tafellinnen, porselein, trouwkaarten en plattegronden. Met name de laatste zijn mijn persoonlijke favoriet.

Lees ook:  Props van Job
Categories Design

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Kunstenares Anne Smith in the spotlight

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *