Have you met Miss Jones?

Na een carrière in de fashion (o.a. Nike en Diesel) besloot Jennifer Jones het roer om te gooien en startte ze in 2006 de website Have you met Miss Jones.

Bij Have you met Miss Jones  kan je allerlei moderne designobjecten voor je interieur kopen. Niet heel bijzonder zou je zeggen, ware het niet dat de basisproductlijn bestaat uit enkel en alleen zogenaamde Bone China:

Bone China is door toevoeging van een aanzienlijke percentage beenderas de hardste porseleinsoort. Het is wit met een vleugje ivoor/crèmekleur. Bone China is met name sterker bij toenemende druk en is dus nauwelijks te ‘kraken’ – Wedgwood liet ooit een bus op vier kopjes zetten. De kleur is altijd iets van het witte af.*

In de loop der tijd is de collectie van Miss Jones wel wat verder uitgebreid met objecten die gemaakt zijn van onder meer aardewerk en metaal. Maar het uitgangspunt blijft het Bone China porselein. De objecten die je kan kopen variëren van vazen tot knopen en van 10 tot 400 dollar.

* Bron: http://www.leeuwin.nl/serviesmateriaal.html

Lees ook:  Volkshotel
Categories Design

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Have you met Miss Jones?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *