De Franse allure van Les Zigouis

De Franse Barbara Berrada, de bedenker en het creatieve brein van Les Zigouis, studeerde design en mode aan de Parijse ‘l’école Duperré’. Door de geboorte van haar zoons, kwam Barbara erachter hoe leuk ze het vond om haar creativiteit te gebruiken voor het ontwerpen van spullen (van kleding tot illustraties) voor kids.

Dit resulteert in ontwerpen die geënt zijn op de gedachtewereld en de fantasie van een kind.  Feeërieke capes, broches en posters zijn slechts een greep uit de collectie van Barbara die op haar website te vinden zijn. Op haar blog houdt ze je ook nog eens op de hoogte van de artistieke vondsten en inspiratie die ze zelf elders online opdoet.

Lees ook:  Exclusieve whiskyglazen The Famous Grouse
Categories Design

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “De Franse allure van Les Zigouis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *