Chrissie Macdonald en The Peepshow Collective

Chrissie Macdonald staat bekend om haar ‘sfeervolle kunstwerken’. Sfeervol in die zin, dat de beelden die Chrissie creëert in nauwe samenwerking met fotografen tot stand komen waarbij ze speelt met de realiteit. De vervreemding die zo ontstaat, onder andere door objecten op een afwijkende schaal neer te zetten, zorgt voor een intrigerende weergave waar je naar blijft kijken.

Chrissie werkt zowel individueel voor klanten (waaronder de New York Times en Wallpaper) als in een samenwerkingsverband met leden van het zogenaamde Peepshow Collective, waar Chrissie één van de mede-oprichters van is.

 

Lees ook:  De Franse allure van Les Zigouis
Categories Design

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Chrissie Macdonald en The Peepshow Collective

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *