Cake with giants!

Vrijdag catch: de illustraties van Amy Borrell die op haar website en blog (met de grappige naam Cake with Giants) te zien zijn. Amy maakt veelal illustraties in opdracht voor magazines. Naast ‘gewone’ illustraties maakt ze ook posters, collages en accessoires. De lieflijke scenerieën en het zachte kleurgebruik is telkens met een groot gevoel en oog voor detail op papier gezet. Like!

Lees ook:  Fietsbel 'Ring to it' prijswinnend Dutch Design
Categories Design

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Cake with giants!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *