Een vliegende start met Zuyt

zuytHet is alweer te lang geleden (een dikke maand) dat er een nieuwe blogpost is geplaatst op Daily Cappuccino. Maar daar is dan ook wel een goede reden voor. Afgelopen tijd ben ik namelijk druk bezig geweest met het opstarten van mijn nieuwe bedrijf: Zuyt.

Zuyt in een notendop
Bedrijven kunnen bij Zuyt aankloppen wanneer zij van start willen gaan met social media maar niet precies weten hoe en wat. Met behulp van het leggen van een zogenaamd Social Media Fundament, creëert Zuyt voor bedrijven de mogelijkheid om professioneel van start te gaan op social media gebied.

Nu de opstart-fase voorbij is, is er gelukkig ook weer tijd om blogposts voor Daily Cappuccino te schrijven! Mocht je interesse in Zuyt zijn aangewakkerd, bezoek dan zeker eens de website: www.zuyt.nl

Lees ook:  Tips & tricks: hoe zet je jezelf als zzp’er in de markt?
Categories Design Gadgets

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Een vliegende start met Zuyt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *