Duurzame Deense fashion van Rabens Saloner

Mooie, luchtige, zomerse kleedjes kan je shoppen bij het Deense merk Rabens Saloner. Jurkjes in zachte aardetinten, rokjes van licht katoen en zijde… allen grotendeels met de hand, op een eerlijke manier, vervaardigd in het Verre Oosten.

Rabens Saloner laat haar kleding maken in kleine dorpjes, waar de plaatselijke kledingmaker, leermaker of breiende oma met grote zorg hun deel bijdragen aan de totstandkoming van de collecties. Hierdoor is elk kledingstuk uniek, handgemaakt, eerlijk en duurzaam. Maar bovenal erg mooi en draagbaar.

Naast kleding verkoopt Rabens Saloner in hun Rabens Atelier ook allerlei handgemaakte spullen voor je interieur en accessoires. Denk hierbij aan stoelen, plaids, potten, vazen, tassen, enz.

Lees ook:  Gespot: nieuw fashion label Milk & Biscuits
Categories Design

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Duurzame Deense fashion van Rabens Saloner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *