Sculpturen van koperen buisjes en gescheurd papier

Anna-Wili Highfield is een Australische kunstenares die de meest geweldige sculpturen weet te maken van gescheurd papier en koperen buizen. Dat klinkt heel eenvoudig, maar is het niet en zo oogt het al helemaal niet.

De verfijnde papieren creaties die Anna-Wili maakt zijn vervaardigd van katoenpapier dat ze, nadat ze het heeft verscheurd, nauwkeurig weer in elkaar naait. De sculpturen van koperen buisjes doen denken aan lijn- en schetstekeningen. Het mooie is dat Anna-Wili haar werk juist nooit van te voren uittekent. Ze begint gewoon en tijdens het proces laat ze het materiaal haar de weg leiden naar het eindresultaat, dat verbluffend mooi is!

Lees ook:  Body Worlds
Categories Design

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Sculpturen van koperen buisjes en gescheurd papier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *