Een eetbaar landschap

De Britse kunstenaar Carl Weiner maakt landschaps-kunst waarin gebruik is gemaakt van enkel en alleen etenswaren. Hij noemt zijn werk dan ook liever ‘foodscape’ dan ‘landscape’.

Voor een ‘foodscape’ gebruikt Weiner groenten, brood, maar ook vlees en vis. Je staat versteld van wat je allemaal met voedsel kan creëren als je het werk van hem (nader) bekijkt. Soms lijkt een stukje landschap zo natuurgetrouw dat je je niet kan voorstellen dat het eigenlijk een stuk brood of iets dergelijks is.

Lees ook:  Eten in een galerie? Het kan bij NMAG & de bar!
Categories Design Food

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Een eetbaar landschap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *