Yumi Yumi voor aan de muur

Zoekende naar iets leuk nieuws voor aan de muur kwam ik terecht op de Etsy-site van Aline. Deze in Brazilie geboren kunstenares (nu wonend en werkens in Ohio) maakt vrolijke, kleurrijke illustraties en foto’s die ook nog eens zeer betaalbaar zijn. Haar werk is te bekijken op http://www.etsy.com/shop/yumiyumi en de blog die ze ook bijhoudt is te lezen op http://yumiyumistudio.blogspot.com/ .

Lees ook:  Duinlandschap vol lichtgevende bollen
Categories Design

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Yumi Yumi voor aan de muur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *