Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Borduurwerkjes niet langer oubollig

De Franse Annabelle, woont in het Engelse Devon en maakt (o.a.) geweldig mooie borduurwerkjes. Klinkt erg oubollig, is het niet! Met behulp van allerlei kleuren stoffen, garen, knopen, enz. maakt ze de prachtigste ‘schilderijtjes’. Leuk voor in kinderkamers, maar ook gewoon leuk voor een vrolijk accent in de woonkamer.

Annabelle startte in 2009 met Three Red Apples en het werd een onverwacht snel succes. Haar ontwerpen zijn te koop via haar Etsy-shop. Daarnaast zit ze op social media gebied ook niet stil want je kan haar volgen via Twitter, Facebook, Flickr en haar eigen weblog.

Categories Design

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Borduurwerkjes niet langer oubollig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *