Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Ongedwongen trouwfoto’s

Al een tijdje volg ik de blog van de in Australië wonende Anna Rummey. Hoe ik ooit op haar blog terecht gekomen ben weet ik al niet meer, maar ik vond de foto’s die er op stonden zo mooi dat haar blog sindsdien tot mijn ‘vaste riedeltje’ behoord. Het zijn de hele simpele dingen in het leven waarover Anna schrijft en die ze vastlegt met haar camera. Een herfstwandeling, een vers gebakken brood, een mooi ingepakt cadeautje, een net wakker geworden baby. De rust en het niet geforceerde die de foto’s uitstralen maken juist dat ze inspirerend werken.

Een van haar leukste set foto’s zijn, vind ik, van haar huwelijk. Ook heel simpel, zelfs low-budget en Anna met zwangere buik. Zelf vind ik van die stijve bruiloftsreportages altijd enorm saai en standaard. Mooi hoe ze de ongedwongen sfeer van haar bruiloft heeft weten vast te leggen.

Anna’s blog is het dan ook echt waard om af en toe op te kijken om te zien hoe mooi de kleine geneugten van het leven kunnen zijn.

Categories Design

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

0 comments on “Ongedwongen trouwfoto’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *