Porselein met zowel ‘n oosters als ‘n westers tintje

Het resultaat van de ‘versmelting’ van Oosters met Europees porselein blijkt een verrassend resultaat op te leveren…

CeramiX Art Collection & CeramiX Design Collection zijn de twee collecties waarin deze twee verschillende soorten historisch porselein samen tot uiting komen. Dit alles na een diepgaande research naar de typerende elementen die zo kenmerkend zijn voor zowel het Europese als het Oosterse porselein. Leuk initiatief met een bijzondere uitwerking!

Lees ook:  Gents design
Categories Design

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Porselein met zowel ‘n oosters als ‘n westers tintje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *