Een gebreide kalender voor aan de muur

De ‘Gregor calender’ is in feite een gebreide sjaal-kalender voor aan de muur. Waar het bij truien en vesten uit den boze (maar wel leuk) is om aan een los draadje te trekken omdat anders je trui langzaam uiteen valt. Is het bij de ‘Gregor calender’ juist de bedoeling dat je hem ontrafeld. Door elke dag een stukje te ontrafelen, tel je ook het jaar af namelijk.

De kalender-sjaal is ontworpen door de Duitse industrieel ontwerper Patrick Frey en kost 49,90 E. Via deze link kan je ook een filmpje bekijken van het ontrafelen van de kalender.

Lees ook:  Gepersonaliseerd Deens design
Categories Design

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Een gebreide kalender voor aan de muur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *