Vrolijke stoffen vogeltjes

Op de website van het KNMI staat te lezen dat op zaterdag 20 maart om 18.32 uur de astronomische lente begint: de zon staat dan precies boven de evenaar… Heerlijk! Maar gelukkig beginnen de eerste dagen met temperaturen boven de 10 graden en een warm zonnetje nu al aan te breken. De krokussen beginnen door te komen en vogeltjes zijn weer druk bezig met fluiten en versieren.

Naar aanleiding van deze vrolijke gevederde vriendjes ging ik wat zoeken naar kunstenaars/creatievellingen bij wie vogels als inspiratiebron dienen. Al zoekende kwam ik zo op de website van de Engelse Abigail Brown. Met behulp van veel kleur, stof en garen maakt zij namelijk de meest mooie vogeltjes. Het zijn heuse decoratieve kunstobjectes, allen gemaakt van textiel. De coupons die ze gebruikt voor de vogeltjes zijn ook allemaal precies goed van kleur gekozen, waardoor haar werk haast aaibaar overkomt. Naast stoffen vogeltjes, is Browns’ andere werk (o.a. knuffels en illustraties) ook zeker de moeite van het doorklikken waard!

Lees ook:  Een culinaire sleurhut
Categories Design

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Vrolijke stoffen vogeltjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *