Zweeds inspiratiemateriaal

Altijd leuk om een website te ontdekken met mooie foto’s. Bijvoorbeeld de website van de Zweedse fotograaf Carl Kleiner. Zijn foto’s zijn een mengeling van glamour, portretkunst, fashion en abstractie en dat alles vaak voorzien van een inventieve twist. Heerlijk kijken dus!

Lees ook:  Creativiteit uit Belgische hoek
Categories Design

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Zweeds inspiratiemateriaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *