Nieuwe Klokhuis-leader en meer mustsee stop motion

Het Klokhuis heeft sinds kort (1 februari) een nieuwe leader en huisstijl. Het brein achter deze leader is de in Londen wonende animator/illustrator Johnny Kelly. Voor Het Klokhuis maakte Kelly gebruik van 3d-print-technieken om een stop-motion-animatie te maken. Het resultaat is erg indrukwekkend te noemen. Via deze link is het filmpje te bekijken.

Maar naast dit project voor Het Klokhuis heeft Kelly nog veel meer moois gemaakt. Zoals de korte animatiefilm genaamd The Seed. The Seed beschrijft de reis van een zaadje van een appel doorheen zijn natuurlijke levenscyclus. Ook bij dit filmpje is gebruik gemaakt van stop motion en daarnaast 2d-animatie met behulp van (uitgeknipte) papieren vormen, levendige kleuren en met veel oog voor detail. Sowieso is het gehele portfolio van Kelly een must om te bekijken want een lust voor het oog!

Lees ook:  Petitie in 3D voor de olifant
Categories Design Gadgets

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Nieuwe Klokhuis-leader en meer mustsee stop motion

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *