(Niet zo) alledaagse sieraden

SharpBlueNLdetailZelf ben ik niet zo’n liefhebber van het dragen van kettingen, ringen, oorbellen en wat er nog meer aan sieraden bestaat. Hooguit draag ik een horloge, maar dat is het ook wel. Dit, ondanks het feit dat ik het bij anderen juist wel kan waarderen. Maar misschien komt daar nu verandering in door het merk Victoria Mason.TeaCupERdetail

Bij Victoia Mason werken huishoudelijke objecten zo inspirerend dat ze een collectie hebben ontworpen helemaal toegewijd aan deze alledaagse gebruiksvoorwerpen. Zo zijn er kleine zilveren oorringetjes in de vorm van lepeltjes en vorkjes. Persoonlijk vond ik de ketting met daaraan ‘potloodslijpsel’ hangend erg leuk gevonden: mooi, subtiel en grappig. De collectie nodigt dan ook erg uit tot het aanschaffen én dragen van de sieraden.

Lees ook:  Travel: designstad Eindhoven
Categories Design

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “(Niet zo) alledaagse sieraden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *