Een kleurenscala om lentekriebels van te krijgen!

Travel-Photographer-of-th-007De lente komt langzaam dichterbij, ‘s avonds op de fiets richting huis is het langer licht en chocoladepaaseitjes liggen alweer in de winkelschappen. De ongewoon koude, witte winter van dit jaar helpt echter niet echt mee met de aanmaak van de welbekende voorjaarskriebels. Een kleurrijke foto zou dan ook wel eens wonderen kunnen doen voor deze lichte winterse ‘depressie’.

Elk jaar strijden zowel amateur als professionele fotografen uit meer dan 60 landen om de “International Travel Photographer of the Year Awards”. Een van de winnende inzendingen was een foto genomen in India van een menigte mensen die kijkt naar een worstelwedstrijd op een lokale markt. De maker van de foto, Poras Chaudhary, heeft de vele aanwezige kleuren zo ontzettend mooi weten te vangen dat je naar de foto blijft kijken en je warempel de lente in je bol hebt…

Lees ook:  Bier! 10 (speciaal bier) brouwerijen waar wij heel blij van worden
Categories Design

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Een kleurenscala om lentekriebels van te krijgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *