Bloeiende bloesem aan de bomen

Kan niet wachten tot dat het lente word! Eindelijk geen grauwe luchten meer, geen handschoenen meer aan en geen warme chocolademelk meer nodig om warm te worden. Lekker weer fietsen langs de Vecht, die leuke zomerjas weer aan en weer mooie bloesem aan de bomen!

Lees ook:  Contactloos betalen: alle ins en outs onder elkaar
Categories Life

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Bloeiende bloesem aan de bomen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *