‘Before’ en ‘after’ bij New York Fashion Week

Model-Morphosis-credit-Greg-KesslerFotograaf Greg Kessler heeft tijdens de New York Fashion Week de transformaties die modellen ondergaan voor een modeshow op de gevoelige plaat vastgelegd. Zo is bijvoorbeeld model Anja Rubik (show Derek Lam) eerst zonder make up op foto te zien en vervolgens wanneer ze onder handen is genomen door de visagist.Amanda_MarcJacobs

Het leuke is dat door een speciale tool, waarbij je moet scrollen over een oranje balk de verandering in haar gezicht heel mooi kan zien. Met het toepasselijke, leuk verzonnen woord ‘model morphosis’ wordt dit geheel omschreven.

Lees ook:  Interessante trends in online games
Categories Gadgets

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “‘Before’ en ‘after’ bij New York Fashion Week

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *