Allemaal kruisjes en rondjes!

De Panamericana School of Art and Design heeft een erg slimme reclamecampagne opgezet om mensen aan te moedigen hun eigen creativiteit te testen. En zo natuurlijk ook nieuwe studenten aan te trekken!

Het beeld van de campagne bestaat uit allemaal kruisjes (x) of rondjes (o) tegen een witte achtergrond waarbij de uitdaging ligt in het zoveel mogelijk tekenen van figuurtjes uitgaande van die kruisjes en rondjes. En dat dat nog niet zo’n eenvoudige klus is, blijkt wel wanneer je er zelf ook mee aan de slag gaat!

Lees ook:  Stroomlijn fiets
Categories Design

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Allemaal kruisjes en rondjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *