Vanessa Paradis voor Chanel

Vanessa Paradis ChanelIn 1991 werd ze al door het modehuis Chanel gekozen om het destijds nieuwe parfum, “Coco” te promoten en nu, bijna twintig jaar later, is Vanessa Paradis (37) nog steeds geliefd bij Chanel. De vrouw van Johnny Depp is namelijk de nieuwe woordvoerster van de Rouge Coco Hydrating Creme Lip Colour.

De lippenstift zal in maart worden gelanceerd en verschijnt in 30 verschillende tinten die allemaal afgeleid zijn van vier ‘kleurgroepen’: Roses-Pinks, Reds-Corals, Violets-Berries, en Neutrals-Browns. Bij de lancering hoort natuurlijk een Chanel-like fotocampagne met Paradis. Eenvoudig, maar zeer sensueel en elegant..

Lees ook:  Lekker losjes met een los kraagje
Categories Style

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Vanessa Paradis voor Chanel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *