Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Sneakers en jeans: a mixture

converse-jeans-erazzurizEen Converse-sneaker gecombineerd met een goede jeans is een mix waar je altijd wel goed mee voor de dag kan komen. Daarnaast zit het ook nog eens erg comfortabel. Liefhebbers van de Converse-sneakers kunnen nu echter wel een erg opmerkelijk item op de kop tikken. Ontwerper Sebastian Erazzuriz ontwikkelde namelijk een jeans en sneaker in één stuk voor Converse.converse-jeans

De Converse-sneaker gaat over in een wide leg jeans, die van dezelfde kleur is als de sneakers. Of het nu comfortabel zit is betwijfelbaar eveneens of het nu wel zo praktisch is (thuis je schoenen uitschieten wordt moeilijk op deze manier), maar dat het gewaagd is is een ding dat zeker is.

Categories Design

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Sneakers en jeans: a mixture

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *