Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Net als in de jaren ’50

Sinds 2009 is de populaire hitserie Mad Men uit Amerika ook op de Nederlandse televisie te zien (VARA). De serie gaat over de levens en liefdes van een groep ambitieuze en competitieve mannen en vrouwen, die in de Amerikaanse reclamewereld werken van de late jaren ‘50. Mad Men

Het leuke is dat de kostuumontwerpster van deze serie, Janie Bryant, een koffietafelboek gaat maken dat bomvol modeadvies en stijltips voor zowel mannen als vrouwen zal staan. Bryant schrijft het boek samen met modejournaliste Monica Corcoran en de verwachtte uitgeefdatum zal ergens in de herfst van dit jaar zijn. Wanneer je dit boek aanschaft kan je er zeker van zijn dat het wat van de geweldige Mad Men style aan je dagelijkse outfit toevoegt. Want iedereen wil zich toch soms wel eens ‘n beetje Audrey Hepburn, Grace Kelly of Marlon Brando voelen?

Categories Design Food

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

1 comment on “Net als in de jaren ’50

  1. Ik ben benieuwd, klinkt goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *