Fashionable friet eten

MCFANCYbyTCHh(1)

Hoe kan je het eten van een hamburger, een zak patat of slurpen aan een roomijsje nu fashionable maken? Door de producten van McDonalds (eenmalig) om te toveren tot McFancy producten. Hierbij moet je denken aan friet in een Gucci-bakje of ijs in Paul Smith-bakje.

Het bedrijf Acces Agency wil dit soort gelegenheidsproducten gaan inzetten bij de fashion weeks in Milaan, New York, Parijs, enz. Waarbij het eten niet wordt uitgeserveerd door petdragende pubers, maar door obers gestoken in kostuum incluis opgepoetst schoeisel.mcfood1 Zo wordt het eten van je frietje met mayo nog eens très stylish! Het feit dat je op een evenement als fashion week niet bepaald junkfood verwacht, maakt het verrassingseffect nog eens groter en leuker. Hopelijk is er dan ook een McFancy te vinden op de Amsterdam Fashion Week volgende maand, zodat we en masse op onze louboutins aan de Hermès- of Gucci-friet kunnen.

Lees ook:  Recreëren in de voormalige Bijlmerbajes

0 comments on “Fashionable friet eten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *