Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Er zit een haai in mijn soep!

A Shark In my SoupAls je indruk wilt maken op je gasten bij een etentje bij jouw thuis, of eerder gezegd wil je ze laten schrikken? Dan kan dat door je zelfgetrokken bouillon in de soepborden van de Griekse designer Apostolos Porsanidis uit te serveren. Door het design van de borden lijkt het namelijk alsof er een haai in je bordje zwemt. Niet heel verrassend dragen de porseleinen borden dan ook de naam ‘A shark in my soup’. De borden zijn niet goedkoop, 54 Euro per stuk, maar het zorgt wel voor een waarschijnlijk zeer hilarisch voorgerecht.

Categories Design Food

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Er zit een haai in mijn soep!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *