Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

WinterParade vs. Kerstwintercircus

WinterParadeHet rondreizende festival De Parade dat elk jaar in de zomer neerstrijkt in verschillende steden (Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Amsterdam) kent sinds een jaar ook een wintereditie. In de Gashouder op de Westergasfabriek in Amsterdam kan je van 16 tot en met 26 december de WinterParade bezoeken. Op de website van de WinterParade staat het volgende geschreven over de invulling van het festival:

“Net terug uit New York, een stad waar alle denkbare culturen letterlijk met elkaar moeten matchen, gaan we vol energie en ideeën de WinterParade opbouwen. Geinspireerd door de hectiek van New Yorkse culturele verkeer is de Gashouder een avontuurlijke verzamelplaats waar we letterlijk het verkeer regelen tussen theater, opera, eten, klassieke muziek, drinken, poëzie, en… het publiek.”

Klinkt veelbelovend en de website is ook zeker het bezoeken waard. Kaartjes zijn wel wat aan de dure kant, 35 Euro exlusief eten en drinken per persoon is niet weinig. Maar het is wel een keer wat anders dan het jaarlijkse kerstwintercircus in het lokale theater.

Categories Events

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

0 comments on “WinterParade vs. Kerstwintercircus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *