Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Vogue’s favoriete model

Karlie KlossHet 17-jarige Amerikaanse model Karlie Kloss, was dit jaar het vaakst in de Vogue te zien. Hiermee is ze ‘Vogue-model van het jaar’ geworden. Op de tweede plek staat ‘onze eigen’ Lara Stone. Die naar mijn idee, ondanks haar tweede plek, toch meer opviel in de Vogue dan Kloss. De uitkomst van de Vogue-model van het jaar is overigens letterlijk tot stand gekomen door het tellen van alle Vogue’s waarin de modellen te zien waren. En dan niet alleen de Amerikaanse Vogue, maar ook de Britse, Italiaanse, Mexicaanse, enz. Best bewonderenswaardig wanneer je deze titel al op je 17e weet te behalen.

Categories Fashion

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

0 comments on “Vogue’s favoriete model

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *