Vogue’s favoriete model

Karlie KlossHet 17-jarige Amerikaanse model Karlie Kloss, was dit jaar het vaakst in de Vogue te zien. Hiermee is ze ‘Vogue-model van het jaar’ geworden. Op de tweede plek staat ‘onze eigen’ Lara Stone. Die naar mijn idee, ondanks haar tweede plek, toch meer opviel in de Vogue dan Kloss. De uitkomst van de Vogue-model van het jaar is overigens letterlijk tot stand gekomen door het tellen van alle Vogue’s waarin de modellen te zien waren. En dan niet alleen de Amerikaanse Vogue, maar ook de Britse, Italiaanse, Mexicaanse, enz. Best bewonderenswaardig wanneer je deze titel al op je 17e weet te behalen.

Lees ook:  Koffieverhalen
Categories Style

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Vogue’s favoriete model

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *