Nederlands tintje

Maarliefst drie Nederlandse modellen komen voor in de lijst, samengesteld door Vogue, van dertig modellen die gezichtsbepalend zijn geweest in de jaren 2000. Op nummer 4 staat Lara Stone, nummer 8 Doutzen Kroes en op plaats 18 Kim Noorda. De nummers 1 tot en met 3 op de lijst zijn achtereenvolgens Gemma Ward, Agyness Deyn en Daria Werbowy. Dat Lara Stone op de vierde plaats staat in deze prestigieuze lijst is dan ook erg lovenswaardig. Hoewel ook niet helemaal onverwacht, want dat de Vogue een bepaalde voorliefde voor Lara had was wel duidelijk geworden de afgelopen tijd. Denk alleen al aan het gehele Voguenummer dat aan haar werd gewijd. Opvallend is overigens dat Kate Moss helemaal niet op de lijst voorkomt. Zij behoord waarschijnlijk dan toch meer toe tot de gezichten van de jaren negentig volgens Vogue.

Lees ook:  Simon Miller x Moscot
Categories Style

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Nederlands tintje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *